Untitled
12 mei 2013
week 75: 2 t/m 8 mei

Op 02 mei hebben we ’s morgens al vroeg boodschappen gedaan. Kim kwam op bezoek. We hebben met zijn drietjes geluncht en daarna nog gezellig bijgekletst. Bas is erg lief geweest. Hij heeft heel goed gegeten en goed geslapen (dat lopen kost erg veel energie ;-) ).
Op 03 mei kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline terug van vakantie. Samen met hen zijn we bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Van Eline heeft hij een mooie bal gekregen. Na het eten hebben Bas en Eline fijn samen gespeeld. Op de salontafel stond een grote doos met stiften. Bas pakte steeds 2 stiften uit de doos en ging die naar oom Tom brengen, die aan de eettafel zat. Zo is hij heel vaak op en neer gewandeld tussen de 2 tafels.
We zijn op 04 mei ’s middags naar het verjaardagsfeest van Lars geweest. Het was mooi weer en we hebben lekker buiten kunnen zitten. Bas heeft zich prima vermaakt in de tuin: hij heeft veel rondgelopen, gevoetbald, is met Mark op de schommel en van de glijbaan geweest, heeft op de wip gezeten en met het konijn gespeeld. Hij was dan ook erg moe toen we weer thuis waren.
Ook op 05 mei was het mooi weer. ’s Middags zijn opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas heeft lekker in de tuin rondgelopen, met zijn bal en de autootjes gespeeld. Hij ging steeds naar de poort om op straat te kijken. Na het eten kwamen ook tante Maartje, oom Tom en Eline nog even op bezoek. Eline en Bas hebben nog even samen gespeeld, totdat Bas te moe was. Samen met Eline heb ik hem naar bed gebracht.
Op 06 mei hebben we al vroeg boodschappen gedaan. ’s Middags hebben Bas en ik in de tuin gezeten; we hebben wat gedronken, een koekje gegeten en gespeeld. Bas is vandaag niet zo stabiel; hij is vaak gevallen, omdat hij erg moe is. Ik heb hem ’s middags 3x in bed gelegd, maar hij wilde niet slapen en huilde alleen maar. Er zijn een paar kiezen aan het doorkomen, misschien dat hij daar last van heeft? ’s Avonds hebben we met zijn drieën buiten gegeten. Bas probeert nu ook vaker met zijn handjes naar beneden te lopen, in plaats van met zijn handjes in de lucht.
Bas was op 07 mei pas laat wakker. We zijn op de fiets naar opa en oma Van Aerle geweest. Niet alleen tante Maartje en Eline, maar ook tante Willeke was er. Het was gezellig met zijn allen. Bas heeft fijn gespeeld en heen en weer gewandeld in de gang. Toen ik ’s avonds naar de zwangerschapspilates was, is Bas hard op de salontafel gevallen. Hij rende steeds naar de bank en sloeg daar dan met zijn handjes op, maar een keer maakte hij een soort van pirouette en viel tegen de salontafel aan. Het duurde even voordat hij getroost was, hield zijn handje steeds voor zijn mond, maar Mark zag verder niets speciaals.
Toen ik Bas op 08 mei verschoonde, viel me op dat hij een stukje van zijn voortand miste. Dat zal het resultaat van zijn valpartij van gisteravond zijn. We zijn weer naar de verloskundige geweest. Bas heeft fijn gespeeld in de wachtkamer en tijdens de controle heeft hij lief in de wandelwagen gezeten. Vandaag is Bas voor de eerste keer in een autostoeltje mee geweest, in plaats van in de maxicosi. Hij past nog wel in de maxicosi, maar af en toe draait hij daarin zo ver naar achter/op zijn zij om naar ons te kijken, dat hij niet meer handig zit en over een dikke maand moet de baby in de maxicosi, dus kan Bas nu alvast aan het autostoeltje wennen. Volgens mij vond hij het wel leuk dat hij nu vooruit kan kijken en veel meer ziet. Tussen de middag hebben we, samen met Eline, bij opa en oma Van Aerle gegeten, daarna hebben we boodschappen gedaan.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative